Trettondagen

Hundar är konstiga. Igår kände jag plötsligt en vidrig stank. Jag förstod snart att den kom från kattlådan. Nemo är utekatt men ibland kissar han så fort han kommit in och nu hade han bajsat efter att precis kommit in genom dörren. Och vem står och äter ur kattlådan om inte Tassa? Något måste hon ha hunnit få i sig för hon slickade sig om mun och luktade vidrigt hon också. Jag kunde knappast tömma lådan p g a stanken och Tassa tycker att det doftar underbart eftersom hon kan äta det?????

Vi har varit ute i skogen en hel del nu under Tassas semester. Det är tydligt att hundarna gillar att vara i skogen för de reisar verkligen ordentligt. De har en oerhörd fart och hoppar över stock och sten så jag blir riktigt rädd ibland att de skall skada sig. Ännu har jag inte kommit igång med lydnad, spår o d som jag har tänkt mig men det kommer.

Nu är det sista helgdagen denna gång, det känns riktigt bra. När jag bodde i sta´n tyckte jag det var tråkigt när det var helg och allt var stängt men i Ramsberg finns ju ändå ingenting som kan vara öppet så det borde inte spela någon roll men det gör det ändå. Jag retade mig igår kväll på att det var så dåligt på TV när det var helgafton, idag har jag inte tittat men det är väl inte bättre. Jag tycker att de bästa programmen är på t ex måndagkvällar, då kan det vara program, som jag skulle vilja se, på flera kanaler samtidigt.

Jag tittar inte mycket på TV men läser mera. Idag har jag avslutat Da Vinci koden. Jag beställde den på biblioteket för väldigt längesedan men fick den av någon anledning inte då. Jag har tänkt på den ibland men haft annat att läsa men sist jag var på biblioteket fick jag plötsligt se den på en hylla. En fantastiskt bra bok, både spännande och tänkvärd. Jag har kommit på mig själv med att tänka på dess budskap lite då och då och fundera hur det egentligen ligger till. Är det sanningen, det som står i boken eller är det bara författarens fantasier?

Kommentarer
Postat av: Ewa

Det finns verkligen tillfällen när man tycker mindre om sin hund än vanligt :-) Visister i kattlådan är ett sådant tillfälle...

Postat av: Anonym

fanns det en kvinna vid sista måltiden?

2007-01-06 @ 18:11:00
Postat av: Mona

Ja, på Da Vincis tavla, Nattvarden, fanns/finns det en kvinna, Maria Magdalena.

2007-01-06 @ 20:39:37
Postat av: Heléne

Ja, vi har inte samma smak för snacks vi som hundar har. Tur är väl det! :)

2007-01-07 @ 08:59:21
URL: http://elgemyr.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback