Hundarna

Livet med dator blir bara svårare och svårare. När det är så här att man skriver sällan så hinner det hända saker under tiden. Jag försökte logga in och inget hände. Jag hade ett svagt minne av att jag sett något om att något blivit utbytt men jag är ju så slarvig så jag läste inte ordentligt och kom inte ihåg vad jag läst. Men samtidigt som det blir krångligare så går det i regel att komma in om man tar det lugnt och funderar lite. Så nu är jag inne!
 
Nu ska jag bara skriva lite för nu vet jag inte om min gamla blogg finns kvar. Kanske jag måste göra om den helt. Jag får se när jag ska publicera.
 
Jag har ringt Strömsholm, eller de har ringt mig, och jag kunde fråga om lite gällande Tassa. Det är nu nästan fem månader sedan hon opererades och jag ville veta om jag kunde börja släppa henne lite. Hon går fortfarande i koppel och det gillar egentligen inte varken hon eller jag. Hon är dock så snabb och springer jämt när hon har möjlighet så jag har inte vågat släppa henne. Jag fick rådet att börja försiktigt att låta henne få större frihet. Börja så smått och låta henne trava till cykel, vänta en dag och se om det märks något på henne, om inte så kan jag fortsätta och så småningom låta henne sträcka ut.Hon har ju alltid älskat att springa och i skogen så "flyger" hon över stock och sten. Hon ska även fortsätta simma, det får jag försöka fortsätta med i vinter om jag har råd.
 
Moses, han har blivit gammal och grå. Han sover mycket nu och han kommer lunkande en bit bakom oss på promenaderna. Han ser inte så glad ut heller men han är med överallt. Bara när han kommer till Örebro Hundrehab blir han riktigt pigg. Jag tror att han tycker att det är det roligaste han vet när han får simma där och när han får träffa Lena. Hon sitter alltid med hundarna en stund efter badet och torkar dem och masserar lite och då "pussade" Moses henne gång på gång. Dit älskar han att få komma. Och han äter, är fortfarande intresserad av mat. Margareta sade idag att hon trodde att så länge en hund äter så vill den leva och det kan nog vara riktigt.Jag kan i a f inte låta honom "somna in" bara för att han är trött. Det blir något som jag får ta ställning till senare, om/när han blir sämre.
 
För övrigt tycker jag det känns lite jobbigt. Jag har mycket jag skulle behöva göra men får ingenting gjort.Lagården ska städas, en massa skräp köras till tippen, källaren ska städas och förstås lägenheten också. Hoppas det lossnar snart så jag kommer igång.